Nye klienter

KONTAKT
Dersom du er ny kunde og ønsker å ta kontakt for timebestilling, er det best å bruke kontaktskjemaet for nye klienter, eller sende en e-post. Jeg kan være vanskelig å nå på telefon, da jeg sitter i konsultasjoner store deler av dagen. Det er så stor pågang av folk som ringer at jeg har ikke mulighet til å ringe tilbake til alle som tar kontakt, derfor er e-post et godt alternativ.

Gi en kort beskrivelse av problematikken, hvem det gjelder og om dere har fått innvilget timer fra HELFO (helse-økonomiforvaltningen), så svarer jeg så snart jeg kan.

Dette trenger jeg fra en ny klient før jeg kan starte:

  • Navn, telefon, postadresse og e -postadresse
  • Navn på foresatte og kontaktinformasjon dersom klienten er under 18 år.
  • Henvisning fra lege

Om klienten er under 18 år, ønsker jeg en samtale med foresatte ved oppstart av behandlingen. Dette inngår som en del av utredningen.

HELFO
For å få timer dekket av HELFO, trenger man henvisning fra lege. Man får ikke dekket timer dersom man får tilbud om logoped fra kommunen. Der kommunen ikke har kapasitet, kan private logopeder ta jobben.

Søknaden sendes til:
HELFO, Region Sør
Postboks 2415
3104 Tønsberg

ONLINE
Online timer kan avtales med de som ikke kan komme til kontoret av ulike årsaker. Dette avtales direkte med hver kunde. Online veiledning er også tilgjengelig.

LURT Å SJEKKE VED SPRÅKPROBLEMER/UTTALEVANSKER:

  • Hørsel – i flere tilfeller hvor hørsel er nedsatt, blir også språk og uttale påvirket. Dersom språket er forsinket hos et barn, anbefales det derfor å få sjekket om hørselen er som den skal. Dette gjøres hos øre-nese-hals lege.
  • Låsninger i nakke – av erfaring ser jeg at mange av de jeg behandler, både voksne og barn, har låsninger i nakke, som igjen påvirker språket. Jeg anbefaler derfor også å sjekke nakken hos osteopat/manuellterapeut/naprapat el. lignende. Det er viktig å gå til noen som har kunnskap på dette området!

Det er stengt for kommentarer.