Nye klienter

KONTAKT
Dersom du er ny kunde og ønsker å ta kontakt for timebestilling, er det best å bruke kontaktskjemaet for nye klienter, eller sende en e-post. Jeg kan være vanskelig å nå på telefon, da jeg sitter i konsultasjoner store deler av dagen. Det er stor pågang av folk som ringer at jeg har ikke mulighet til å ringe tilbake til alle som tar kontakt, derfor er e-post et godt alternativ.

Gi en kort beskrivelse av problematikken, hvem det gjelder og om dere har fått innvilget timer fra HELFO (helse-økonomiforvaltningen), så svarer jeg så snart jeg kan.

Dette trenger jeg fra en ny klient før jeg kan starte:

  • Navn, telefon, postadresse og e -postadresse
  • Navn på foresatte og kontaktinformasjon dersom klienten er under 18 år.
  • Brev om innvilgede timer fra HELFO, for de som ikke skal betale privat
  • Henvisning fra spesialist (feks. øre-nese-hals lege, nevrolog ol.)

Om klienten er under 18 år, ønsker jeg en samtale med foresatte ved oppstart av behandlingen. Dette inngår som en del av utredningen.

 

HELFO
For å få timer dekket av HELFO, trenger man henvisning fra spesialist. Det er viktig at uttalelsen er fra spesialist og ikke fastlege for ikke å få avslag. HELFO avgjør deretter om vedkommende får dekket utgiftene til logoped. Det er vanlig at de innvilger 25 timer av gangen.

Søknaden sendes til:
HELFO, Region Sør
Postboks 2415
3104 Tønsberg

 

LURT Å SJEKKE VED SPRÅKPROBLEMER/UTTALEVANSKER:

  • Hørsel – i flere tilfeller hvor hørsel er nedsatt, blir også språk og uttale påvirket. Dersom språket er forsinket hos et barn, anbefales det derfor å få sjekket om hørselen er som den skal. Dette gjøres hos øre-nese-hals lege.
  • Låsninger i nakke – av erfaring ser jeg at mange av de jeg behandler, både voksne og barn, har låsninger i nakke, som igjen påvirker språket. Jeg anbefaler derfor også å sjekke nakken hos manuellterapeut/naprapat el. lignende. Det er viktig å gå til noen som har kunnskap på dette området!

Det er stengt for kommentarer.